fbpx

Wereldwijde Freight Forwarding

Lucht, zee, spoor of weg? Meerdere containers (FCL) of kleinere ladingen (LCL)? De snelste optie? Of de meest kostenefficiënte? Een dringende, last-minute zending? Wij vinden de transportoplossing die past. Bij uw project en uw budget.

LUCHT

 

De snelste weg om uw goederen op hun bestemming te krijgen, is met een vliegtuig. Als IATA-agent heeft Nissin Belgium goede en rechtstreekse contacten met luchtvaartmaatschappijen van overal ter wereld. Zo vinden we de passende maatschappij voor uw noden, aan concurrentiële tarieven. Telkens weer.

Read More
ZEE

 

Meerdere containers of zware industriële machines? Geen probleem voor een zeeschip. Nissin Belgium staat in contact met meerdere first-class scheepvaartmaatschappijen die de belangrijkste havens bedienen. Op die manier ontwerpen we passende, kostenefficiënte transportoplossingen voor u.

Read More
WEG

 

Van vervoer over het continent tot last-mile-leveringen, de snelheid en flexibiliteit van vrachtwagens blijft ongeëvenaard. Met Nissin Belgium beschikt u over een zorgvuldig uitgebouwd netwerk van transportpartners die uw goederen afleveren waar u het wil, wanneer u het wil.

Read More
SPOOR

 

Vrachttreinen zijn de ideale middenweg tussen schepen en vliegtuigen. Ze zijn goedkoper dan een vrachtvlucht en sneller dan een schip, terwijl ze ook een kleinere ecologische voetafdruk hebben dan beide. Bovendien beschikken Europa en Azië over een gigantisch spoornetwerk dat alle grote steden verbindt. Nissin Belgium heeft goede relaties met verschillende spoorwegmaatschappijen, zodat u ten volle profiteert van dit netwerk om uw goederen vlot over het continent te vervoeren.

Read More
WAREHOUSING

 

Voor en na het transporteren wil u uw goederen stockeren. Als logistieke partner biedt Nissin Belgium u opslagruimte in een ruim gamma aan magazijnen wereldwijd. Of het nu gaat om reguliere vracht, gevaarlijke of explosieve materialen of temperatuurgevoelige voedingswaren: we hebben een magazijn voor u. Nissin Belgium beschikt over magazijnen op strategische locaties in België: Antwerpen-Zuid, Brussel en Luik.

Read More
VERHUIZINGEN

 

Bent u een expat of wilt u uw lokale team versterken met een specialist uit het buitenland? Wij helpen u om meubels en huishoudapparaten te verhuizen. Snel en met de grootste zorg, zodat u of uw internationale gast zich snel thuis voelt.

LEES MEER