fbpx

VALUE ADDED LOGISTICS

Goederen verzenden van A naar B, is meer dan ze verplaatsen. Geconditioneerde opslag, just-in-time-leveringen, douane, accijnzen, licenties en certificaten, transportregelgeving en onvoorziene omstandigheden kunnen de zaken ingewikkeld maken. Transport vraagt een flexibele en proactieve aanpak, net als transparante communicatie en wederzijds vertrouwen. Onze value added logistics zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over wat er met uw cargo gebeurt.

nissin_temp_icon
GECONDITIONEERD TRANSPORT

In transport is een betrouwbare en gesloten koudeketen vaak essentieel. Gelukkig is dat een van onze specialiteiten. Van container tot opslagruimte en vrachtwagen: we zorgen ervoor dat uw goederen steeds op de juiste temperatuur zijn.

Lees Meer
nissin_dang_icon
GEVAARLIJKE GOEDEREN

Batterijen, airbags, explosieven, wapens, munitie, chemicaliën … Heel wat bedrijven werken met gevaarlijke goederen. Maar om ze te bewaren, zeker in grote hoeveelheden, hebt u specifieke licenties en infrastructuur nodig. Nissin Belgium beschikt over die vergunning, net als over een magazijn (in Luik) waar munitie en explosieven veilig bewaard worden.

Lees Meer
DOUANEDIENSTEN EN FISCALE VERTEGENWOORDIGING

Goederen inklaren, vervoersdocumenten in orde brengen, accijnzen berekenen … Het spreekt voor zich dat douaneprocedures een kunst op zich zijn. En een die ons team helemaal meester is. Met Nissin Belgium hoeft u zich geen zorgen te maken over welke douane-uitdaging dan ook. Wij zijn er voor u.

Lees Meer
nissin_person_icon
LOGISTIEKE OPLOSSINGEN OP MAAT

Soms volstaat een standaardoplossing niet. Dan schittert ons flexibel team pas echt. We beschouwen onszelf als architecten of kleermakers die de tijd nemen om te luisteren naar uw vragen en specifieke noden. Vervolgens gaan we met onze diensten en expertise aan de slag om een transportoplossing te ontwikkelen die u als gegoten zit.

Lees meer