fbpx

WAAROM NISSIN?

Wanneer u ons uw vracht of logistieke uitdaging toevertrouwt, kiest u ervoor om te werken met een faire en flexibele partner.

Een faire en flexibele partner

Fair

Fair handelen is essentieel voor ons. Wij willen faire relaties uitbouwen met onze klanten, gebaseerd op wederzijds begrip. We willen ook respectvol omgaan met onze medewerkers, door zinvolle jobs te creëren die ruimte bieden voor groei. Bovendien willen we fair zijn tegenover de maatschappij en het milieu. Als logistieke onderneming geloven we dat we kunnen bijdragen aan duurzame economische groei en de vooruitgang van de globale en lokale maatschappij.

Flexibel

Vanuit onze focus op eerlijk handelen zoeken we voor u steeds de meest voordelige oplossing. Daarom zijn we flexibel, want we moeten ons aanpassen in een wereld die voortdurend in beweging is. Zo kan het gebeuren dat er plots een positie vrijkomt op een vliegtuig of een schip. In dat geval bieden we u een voordelige spot rate. Vertraging? Ons team is er om snel elk probleem op te lossen, met respect voor uw budget en timing.

Elke dag verbeteren

In alles wat we doen, respecteren we de kernwaarde die de bedrijfsnaam ‘Nissin’ impliceert. Die is afgeleid van de Chinese karakters voor ‘dag’ en ‘nieuw’. We willen dus elke dag beter worden. Dat is de enige manier om een faire en flexibele partner te blijven voor onze partners. Elke dag beter, dat is hoe we antwoorden vormen op de vragen van onze klanten in een globale markt die steeds complexer wordt.

INTERNATIONAAL TRANSPORT EN LOGISTIEK WORDT EENVOUDIG

Elke dag ontvangt, stockeert en verzendt uw bedrijf goederen. Uw logistieke keten en supply chain zijn cruciale succesfactoren voor uw bedrijf. Ze zorgen ervoor dat uw zaak vloeiend draait en dat uw klanten tevreden blijven.

Transport en logistiek klinkt eenvoudig. Het gaat om uw goederen vervoeren, terwijl u ervoor zorgt dat ze aankomen waar en wanneer u dat wil. In goede staat. Volgens verschillende regelgevingen. En nadat alle formaliteiten geregeld zijn.

Transport en logistiek mag dan eenvoudig klinken, maar het blijkt al te vaak een uitdaging te zijn voor tal van bedrijven. Er is gespecialiseerde kennis en een toegewijd team nodig dat thuis is in verschillende complexe procedures en regels.

Dat is waar een internationale expediteur op het toneel verschijnt. Wij bekommeren ons over uw transportuitdagingen, zodat u dat niet hoeft te doen. Het is zelfs wat we het liefste van al doen. Met oog voor precisie, zorg en eerlijkheid tegenover onze partners, de maatschappij en de planeet. En dat alles doen we vanuit de ambitie om elke dag beter te worden, zoals de naam ‘Nissin’ (van de Chinese karakters voor ‘dag’ en ‘nieuw’) het zegt. We maken transport en logistiek eerlijk en eenvoudig. Freightforward.

Een toegewijd team

Bij Nissin Belgium ontmoet u een jong en dynamisch team dat een missie en visie deelt. We verwelkomen u en behandelen u als een gewaardeerde gast. Een gast wiens wensen we respecteren en voor wie alleen het beste genoeg is. Zoals architecten nemen we de tijd om te luisteren en te ontdekken wat u nodig heeft. Vervolgens ontwerpen we op maat gemaakte oplossingen voor uw transport en logistiek die uw bedrijf vooruithelpen.

Ontmoet onze medewerkers

Een lokale partner met een globaal netwerk

Nissin Belgium biedt u een lokale, flexibele en persoonlijke aanpak. Tegelijkertijd zijn we deel van het globale logistieke netwerk van Nissin, met gespecialiseerde afdelingen overal ter wereld. Dat betekent dat u toegang heeft tot de transportexpertise van Nissin, waar dan ook ter wereld. Ongeacht waar uw zending zich bevindt, ze wordt steeds met de zorg behandeld die ze verdient.

Ontdek onze wereldwijde vestigingen