fbpx

SECTOREN WAARVOOR WIJ WERKEN

Elke industrie heeft zijn eigen noden, regelgeving en complexiteit. Ongeacht de uitdaging die u ons voorschotelt, we vinden een oplossing. Nissin Belgium heeft tenslotte uitgebreide ervaring in tal van sectoren en de nodige certificaten om gevaarlijke goederen te vervoeren.

LIFE SCIENCES & HEALTHCARE
Nissin Belgium bevindt zich vlakbij Brussels Airport, in het hart van de Europese farmaceutische industrie. We hebben uitgebreide ervaring met deze strikt gereguleerde sector.
Read More
VOEDING
Uw voedingswaren moeten met de grootste zorg vervoerd en opgeslagen worden, volgens strikte regels. Onze ervaring met geconditioneerd transport en formaliteiten rond douane en regelgeving zorgt ervoor dat uw internationale klanten spoedig van uw delicatessen genieten.
Read More
AUTOMOTIVE
Van auto-onderdelen vervoeren tot batterijen van elektrische wagens verzenden en stockeren: de expertise van Nissin Belgium in automotive logistics kent geen gelijke. Zo hebben we de nodige attesten om grote hoeveelheden batterijen en airbags te vervoeren en te bewaren. Op die manier blijven uw productielijnen vlot draaien.
Read More
INDUSTRIËLE MACHINES EN MATERIEEL
Zelfs voor cargo die groter en zwaarder is dan standaard transportmateriaal, staan we klaar om u te helpen. Ons team en onze partners hebben de skills die nodig zijn om industrieel materieel te verpakken, bewaren en verzenden, in overeenstemming met de internationale regelgeving.
Read More
SPORT EN EVENEMENTEN
Organiseert u een sportief evenement of moet u het materiaal van uw team vervoeren? Als uw logistieke partner helpen we u scoren en ondersteunen we u tot aan de finish. We zijn er voor u, zelfs als de tijd dringt.
Read More