fbpx

DOUANEDIENSTEN EN FISCALE VERTEGENWOORDIGING

Uw douanepartner

Als uw bedrijf goederen importeert en exporteert, krijgt u te maken met douane. En dat is een kunst op zich. Gelukkig zijn wij er om u te helpen. Als expediteur beschikken we over internationale douane-experts. We zorgen ervoor dat al uw documenten kloppen, zodat uw vracht vlot de grens oversteekt – te land, ter zee en in de lucht.

Klaar voor de Brexit
Na de Brexit staan we klaar om Britse bedrijven bij te staan wanneer ze hun activiteiten en/of kantoren naar het continent willen verhuizen.

EPA: uw handelsconnectie tussen Japan en Europa
Als een bedrijf met Japanse roots is Nissin voorbereid op de EPA-overeenkomst tussen de EU en Japan. Dankzij onze hulp haalt u voordeel uit de geharmoniseerde regelgeving en de lagere accijnzen die het akkoord meebrengt.

Uw fiscaal vertegenwoordiger in de EU
Wanneer u goederen wil invoeren naar het Europese continent zonder te investeren in een lokale vestiging, kan u Nissin Belgium aanduiden als uw fiscaal vertegenwoordiger. In dat geval treden wij op als lokale agent en vertegenwoordiger van uw bedrijf ten aanzien van de autoriteiten en verzorgen wij uw belastingverplichtingen. Een fiscaal vertegenwoordiger laat u toe om btw te verleggen, wat uw cashflow ten goede komt.

Vind de antwoorden op uw douanevragen

Wenst u meer te weten over onze douanediensten of fiscale vertegenwoordiging?